Over

Over

Meteen na haar afstuderen in 2001, startte Lieveke Luyckx haar eigen podologiepraktijk in Schoten.
De praktijk wordt intussen versterkt door de collega's Chloé, Joséphine, Marieke en Michelle.
Dit gedreven team is via opleiding, training en congressen voortdurend op de hoogte van de meest actuele kennis en inzichten in hun vakgebied. Alle teamleden zijn ook lid van de Belgische Vereniging voor Podologen (BVP).

 • LIEVEKE LUYCKX
  heeft intussen een ruime ervaring als podoloog. Doordat ze zelf een actief sportbeoefenaar is, is ze in het bijzonder vertrouwd met alle mogelijke 'sportgerelateerde' problemen.

 • CHLOE DE WINDT
  studeerde af in 2011 als Bachelor in de podologie aan de Arteveldehogeschool te Gent. In september van datzelfde jaar, startte ze in de praktijk van Lieveke, waar ze zich toelegt op de instrumentele voetbehandelingen bij alle risicopatiënten, screening en educatie van diabetespatiënten. Verder staat ze ook mee in voor het vervaardigen van siliconen orthesen en de orthonyxie-behandelingen. Daarnaast heeft Chloé een eigen praktijk te Sinaai-Waas. Naast het werk ligt Chloé's passie voornamelijk in de paardensport en het lopen. Chloé 's levensmotto: ‘Enjoy life … you’ve only got one!'

 • JOSEPHINE SCHILTZ
  studeerde af in 2019 aan de Artevelde hogeschool te Gent. Ze heeft zich sinds september 2019 aangesloten bij de praktijk. Je kan bij Joséphine terecht voor sportgerelateerde klachten en algemene voetklachten. Naast het werk als podoloog vind je haar vaak terug op een hockeyterrein.

 • MARIEKE UYTTENHOVE
  behaalde haar diploma als podoloog in 2020 aan de Arteveldehogeschool te Gent. Sindsdien werkt ze deeltijds in de podologiepraktijk van Lieveke. Daarnaast volgt ze een opleiding Diabeteseducator aan HoGent. Marieke wilt blijven bijleren om haar behandelingen te blijven verbeteren. Ze legt zich toe op voetzorg zoals eelt- of nagelproblemen, en ook op biomechanisch onderzoek waarbij ze een oplossing zoekt voor voet-, knie-, heup- en rugproblemen.

 • MICHELLE STAELENS
  werkt sinds december 2020 in de praktijk. Voordien deed ze anderhalf jaar ervaring op in Nederland. Ze behandelt huid- en nagelklachten aan de voeten. Ook voert ze biomechanische onderzoeken uit bij klachten t.h.v. de onderste ledematen en rug. Michelle houdt van de variatie in haar job, het kunnen verhelpen van klachten en de sociale contacten met de patiënten.

Contact

VILLERSLEI 31 2900 SCHOTEN
info@podolooglieveke.be
T 0496 23 16 63


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x